کلم پلوی شیرازی

  • 26 آذر 95
  • 1389 بار مشاهده شده
  • از 2 رأی
کلم پلوی شیرازی
🍴 کلم پلو شیرازی کلم پلو، این غذای لذیذ که خیلی سریع هم آماده می شود، به روش های مختلفی تهیه می شود. در شیراز آن را با استفاده از کلم سر(یا کلم قمری) می پزند. ✨ نکاتی در مورد تهیه ی کلم پلو شیرازی: ۱- پیاز ها را پوست گرفته، یکی از آن ها را رنده کرده و پیاز دیگر را ریز خرد کنید. ۲- کلم قمری را تمیز بشویید و آن را پوست بگیرید. سپس آن را خرد کرده و آب پز کنید. می توانید از کلم برگ هم استفاده کنید. آن را خرد کنید، نیازی نیست که آن را بپزید. ۳- برنج را از قبل در آب نمک خیس کنید. آن را در قابلمه ریخته و در حدی که بیرون برنج نرم ولی مغز آن خام باشد، نیم پز کنید. سپس آن را آبکش کنید. ۴- شوید را هم تمیز بشویید و خرد کنید. اگر شوید تازه نداشتید می توانید از شوید خشک استفاده کنید. ✨ مواد اولیه: ✏️ گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم ✏️ پیاز ۲ عدد ✏️ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم ✏️ زردچوبه به میزان لازم ✏️ روغن به میزان لازم ✏️ کلم قمری ۱ کیلوگرم ✏️ شوید ۵۰۰ گرم ✏️ برنج ۳ پیمانه 🍴دستورالعمل : ۱- برای تهیه کوفته قلقلی ها، گوشت چرخ کرده، ۱ عدد پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را با هم ترکیب کنید و خوب ورز دهید و آن ها را به شکل توپ های کوچک گرد کنید و در روغن تفت دهید. آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. ۲- در صورت لزوم، کمی روغن در ماهیتابه بریزید و پیاز دیگر را در آن تفت دهید تا نرم شود. کلم را هم اضافه کرده و تا زمانی که نرم شود تفت دهید. به آن ها کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه بزنید. ۳- در قابلمه کمی روغن بریزید و در صورت تمایل ته دیگ دلخواه را در آن قراردهید. برنج آبکش شده، ترکیب کلم و گوشت قلقلی ها را به همراه شوید خرد شده در چند نوبت و لایه لایه در قابلمه بریزید( مقداری گوشت قلقلی برای تزیین کنار بگذارید) و آن را دم بگذارید. ۴- برای سرو، کلم پلو را در ظرف مورد نظر بکشید و با گوشت قلقلی تزیین کنید.

هنوز نظری در این مورد درج نشده است.

تعداد کاراکتر مجاز 300 کاراکتر می باشد.تا الان کاراکتر وارد نموده اید.

CAPTCHA
Change the CAPTCHA code