کباب چوبی مرغ با سس انار

  • 25 آذر 95
  • 1177 بار مشاهده شده
  • از 1 رأی
کباب چوبی مرغ با سس انار
✨ نکاتی در رابطه با تهیه ی کباب چوبی مرغ با سس انار: ۱- یک و نیم پیمانه از گردوها را درشت خرد کنید و نصف پیمانه گردو را ریز خرد کنید. ۲- به سه چهارم پیمانه به علاوه ی ۲ قاشق غذاخوری آرد نیاز دارید. ۳- موسیر ها را ریز خرد کنید. ✨ مواد اولیه (برای ۱۲ نفر): ✏️ فیله مرغ ۹۰۰ گرم ✏️ گردو ۲ پیمانه ✏️ آرد ۳/۴ پیمانه ✏️ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم ✏️ پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری ✏️ خامه ۱ پیمانه ✏️ روغن به میزان لازم ✏️ کره ۲ قاشق غذاخوری ✏️ موسیر ۲ عدد کوچک ✏️ آب مرغ یک و نیم پیمانه ✏️ آب انار ۱/۲ پیمانه ✏️ رب انار ۲ قاشق غذاخوری ✏️ دانه انار ۱ پیمانه 🍴دستورالعمل : ۱- از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. ۲- برای آماده کردن نوارهای مرغ، فیله های مرغ را بین ۲ کیسه ی پلاستیکی قرار دهید و با سطح شیاردار بیفتک کوب بکوبید تا به پهنای نصف سانتی متر درآیند. سپس آن ها را به شکل نوارهایی با عرض تقریبا نیم سانتی متر برش دهید. ۳- یک و نیم پیمانه گردو، سه چهارم پیمانه آرد، ۱ قاشق چای خوری نمک، پودر دارچین و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه را در غذاساز ریخته، بزنید تا پودر شده و با هم ترکیب شوند. آن ها را در کاسه ای بریزید. خامه را در ظرف دیگری بریزید. ۴- تکه های مرغ را در خامه بزنید، خامه ی اضافی آن ها را بگیرید و بعد در ترکیب آرد بزنید تا سطح آن ها را به خوبی بپوشاند. آرد اضافی را بتکانید. در صورت تمایل می توانید آن ها را در سیخ بزنید. ۵- ۲ قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. در چند نوبت مرغ ها را برای حدود ۳ دقیقه تا زمانی که طلایی رنگ شوند، تفت دهید. آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و روی توری قرار دهید. بعد از هر نوبت، ماهیتابه را با حوله ی کاغذی تمیز کنید، ۲ قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه بریزید و سرخ کردن مرغ ها را ادامه دهید. ۶- مرغ ها را در سینی فر بچینید و برای حدود ۱۰ دقیقه تا مغز پخت شوند، در فر قرار دهید. ۷- در این میان برای تهیه سس، ۲ قاشق غذاخوری کره را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط آب کنید. موسیر و نصف پیمانه گردو را در آن ریخته و برای حدود ۲ دقیقه تفت دهید تا موسیر نرم شده و گردو طلایی رنگ شود. ۸- یک و یک چهارم پیمانه آب مرغ، آب انار و رب انار را اضافه کنید، حرارت را زیاد کرده و آن ها را برای حدود ۱۰ دقیقه تا حجم مایع نصف شود، بپزید. ۹- یک چهارم باقیمانده ی آب مرغ را با ۲ قاشق غذاخوری آرد ترکیب کنید و به سس اضافه کنید و برای حدود ۱ دقیقه دیگر حرارت دهید. دانه های انار، کمی نمک و فلفل سیاه به آن ها اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. مرغ های گردویی را با سس داغ میل کنید.

هنوز نظری در این مورد درج نشده است.

تعداد کاراکتر مجاز 300 کاراکتر می باشد.تا الان کاراکتر وارد نموده اید.

CAPTCHA
Change the CAPTCHA code