طرز تهیه سس چیلی

  • 5 آبان 95
  • 1158 بار مشاهده شده
  • از 3 رأی
طرز تهیه سس چیلی
گوجه فرنگی چهار عدد متوسط فلفل قرمز تند /چیلی (خشک شده) هشت تا ده عدد سیر دو حبه پیاز یک عدد متوسط نمک دو ق چ سرکه یک ق غ شکر یک ق چ روغن زیتون دو ق غ پودر تخم گشنیز نصف ق چ این سس تند و خوشمزه کنار ساندویچ ها و یا ماکارونی بسیار دلچسبه به شرط اینکه طعم تندی رو دوست داشته باشید در این نوع سس فقط از چیلی خشک شده استفاده میکنیم چون عطر و طعم متفاوت تری از نوع تازش داره پس لطفا چیلی تازه رو جایگزین نکنید و برای سس های دیگه استفاده کنید ابتدا چیلی هارو در نصف لیوان اب ولرم خیس میکنیم تا نرم بشه گوجه فرنگی هارو در آب جوش میجوشانیم و بعد در آب و یخ میندازیم این شوک باعث میشه پوست گوجه راحت کنده بشه گوجه ها سیر و پیاز رو خرد میکنیم تمام مواد بالارو باهم مخلوط میکنیم و در غذاساز میکس میکنیم در ظرف دربسته بمدت یک روز در یخچال استراحت میدهیم تا مزه ها به خورد هم برود

هنوز نظری در این مورد درج نشده است.

تعداد کاراکتر مجاز 300 کاراکتر می باشد.تا الان کاراکتر وارد نموده اید.

CAPTCHA
Change the CAPTCHA code